- ett projekt av Hökerum Bygg

Levaochbo

Centralt och bra

Nu är det dags för oss att placera ut ytterligare en pusselbit i det som har blivit ett av Borås attraktivaste bostadsområde. Att området intill Viskan blivit så attraktivt beror såklart på det fantastiska läget – du har promenadavstånd till centrala Borås, stormarknader och natur. Du bor centralt men ändå inte mitt i smeten. Med Brf Spinneriet fyller vi nu hålet som finns mellan Brf Nejlikan 1 och 2 och Spinneriet (f.d. Textilmuseet).

Brf Spinneriet rymmer totalt 67 lägenheter mellan 39-89 kvadratmeter och nästan alla har en riktigt stor balkong. Vi tror att tack vare de olika lägenhetstyperna kommer huset fyllas av människor i olika åldrar och skeden i livet, precis så som det har blivit i Nejlikanhusen.

Något som vi är extra stolta över och nöjda med är den fantastiska innergården som kommer ligga ca 2-3 meter över gatunivå vilket gör att den kommer kännas mer privat. Förutom planteringar har vi på innergården ritat in två pergolor där det finns plats för sittbänkar som inbjuder till möten grannar emellan. Vi har även ritat in en lekyta som vi hoppas kan locka barnfamiljer till huset. Fasaderna mot Brf Kamelian och Kyrkogårdsgatan kommer fyllas med klängväxter för att skapa en grön och trivsam inramning av huset. I Brf Spinneriet bor du helt enkelt både centralt och bra!


Följ bygget - steg för steg

Vad har vi gjort, vad gör vi nu och vad händer sen? Ett byggprojekt innehåller flera olika delar och steg och för en oinsatt kan det ibland verka komplicerat. Tills nu. Här har vi samlat de viktigaste delarna på en tidslinje för att ge dig en överblick.


Projektering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

InflyttLäget - bästa möjliga


Snabba fakta

Ort: Borås
Adress: Ej fastställd
Antal hus: 1
Antal lägenheter: 67
Antal rum: 1-4
Storlek lägenheter: 39-89 kvm
Insats: 787 500-2 341 500 kr
Månadsavgift: 2 300-4 800 kr
Balkonger: 11-37 kvm
Status: Byggstart
Inflytt: prel. kvartal 4 2017